Het aftellen is begonnen…
Door: Marjolein Stuifbergen
Blijf op de hoogte en volg Marjolein
17 December 2006 | Nederland, Spanbroek
Na alle drukte hier even een korte terugblik op bijzondere en gezellige momenten:
ZATERDAG 2 DECEMBER was de trekking van de inmiddels o zo bekende verloting! Wie o wie zou het etentje winnen??? Na alle 150 prijzen te hebben geïnstalleerd op tafel, kon het feest beginnen. Het panel was in opperste stemming en er werd fanatiek gegraaid in de bakken met lootjes. Tijd voor een pauze was er bijna niet, want trekmaster John wilde doorgaan. Nog een paar prijzen te gaan en de spanning was om te snijden…het etentje kwam steeds dichterbij! Ennnn…Afra Miele is de gelukkige winnares van het etentje geworden! Donderdag 19 April zal ze met haar man bij ons aanschuiven, wij hebben er zin in! Bijna alle prijsjes zijn nu rondgebracht, dus ik wens jullie er veel plezier mee! Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie bijdrage en het panel: ik vond het een onvergetelijke avond! JW is voor ons nu een algemeen begrip!
ZATERDAG 9 DECEMBER gingen Ruud en ik naar Nijmegen om de laatste bijeenkomst van mijn organisatie NorGhaVo bij te wonen. Het was erg interessant en zo leuk om allerlei tips en informatie te krijgen. Ook heb ik 3 van de 5 andere vrijwilligers ontmoet: Simone, Marieke en Nelleke. Leuke meiden, dus dat komt zeker goed! Moe, maar zo voldaan reden we druk babbelend terug naar Spanbroek-city!
ZATERDAG 16 DECEMBER was het dan zover: MIJN AFSCHEIDSFEESTJE! De HOSV kantine zag er onwijs gezellig uit met alle lichtjes, kerstversiering en het lopende buffet. De mensen die iets lekkers hadden gemaakt: BEDANKT!!! Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar het is zo bijzonder dat 90 mensen speciaal voor jou komen: familie, vrienden, buren en collega’s! Helaas kon ik niet met iedereen praten, maar ik vond het heel leuk dat jullie er allemaal waren!!! Het liedje + het boekje met al jullie stukjes was echt GEWELDIG: bedankt! Ik hoop dat ik me kan beheersen om het boekje pas te lezen als ik in Ghana ben, want het lonkt zo naar me…!
Ik wil bij deze Ruud, mijn vader en moeder, Annie, John en Ank bedanken voor hun geweldige inzet! Ik heb ontzettend genoten en hoefde nergens aan te denken die avond: jullie hebben het super geregeld! Kanjers zijn jullie…Ik hoop dat ik met het verkregen geld iets structureels kan opbouwen in Ghana! Bedankt voor jullie vertrouwen! Jullie horen van mij…
NOG 1 LAATSTE WEEKJE werken, weekendje naar Gent met Ruud, kerst vieren met mijn familie en de volgende dag “echt afscheid” nemen…en in het vliegtuig stappen. Het begint steeds meer te leven, geen idee wat ik allemaal kan verwachten, maar ik heb er zo’n zin in!!!
17 December 2006 - 18:40
Wim En Lies:
Hoi Leintje.
Ja ja Lein, het aftellen is begonnen, nog 9 dagen en dan......is het zover.
Wat een leuke foto's
weer deze keer,en wat een
gezellig feessie gister-
avond,we hebben genoten
hoor! Geniet nog maar van je laatste weekje op school
met "je kanjers" uit je
groep 6/7.
En geniet natuurlijk ook
van je laatste week-endje
met Ruud samen in Gent.
Alvast veel plezier samen!
Groetjes Paps en Mams.
18 December 2006 - 15:58
Ton En Conny:
Hoi Marjolein,
Spannend hoor, nog 9 nachtjes en dan gaat het grote avontuur beginnen.
Het was zaterdag een gezellig feestje. Zo te zien heb je er ook van genoten. Leuk dat we je kunnen volgen. Zal zeker vaak gebeuren, ook al hebben wij thuis geen e-mail. Waar de werkplek al niet goed voor is.
Geniet van je laatste dagen in Holland en België en heel veel liefs van ons.
xxx -
18 December 2006 - 18:02
Kako:
Hey Marjolein, net de foto's gezien van je afscheidsfeestje. Zag er bar gezellig uit. Ik kon er helaas niet bij zijn maar ja. Ik zie dat je volgend weekend hier komt, wel: Namens Koning Albert en de rest van ons volk 'Van harte welkom'. Ze zullen de vlag uithangen als je met je lief de grens overschrijdt.
En natuurlijk veel succes in Ghana, ik zal de ontwikkelingen blijven volgen via deze site!
Groet Karel -
18 December 2006 - 19:15
Nadia:
Hey Lein,
Je feestje was erg geslaagd. Gezellig en druk!!! haha
Veel plezier met je kids deze laatste week en een heel fijn weekendje met Ruud.
Dikke kus, Na -
19 December 2006 - 08:45
Robert En Maaike:
Hoi Lein,
Wat jammer dat ik je feestje heb moeten missen, het zag er allemaal erg leuk uit...
Wat lief dat iedereen zo zijn best voor je heeft gedaan, maar dat verdien je ook!
Liefs Robert en Maaike -
19 December 2006 - 12:20
Fleur:
weer een leuk stukje je bent goed in verhalen schrijven zeker goed op gelet op school en daarom naar ghana gaan. nee hoor het is maar een grapje maar ik bedoelde het echt hoor dat het een heel leuk stukje is. ik hoorde dat je het aan de eene kant leuk vindt en aan de anderen kant niet zooleukvindt. je vindt kinderen (mensen) helpen leuk maar spinnen en slangen vind je eng -
19 December 2006 - 12:21
Guillaume:
leuk pakje juf!!!! -
19 December 2006 - 12:23
Eline:
hey juf. Ik vindt het leuk ook dat je een eigen site heb.Er staan ook leuke foto's op de site.ik hoop dat het een leuke vakantie wordt.Om eerlijk te zijn zou ik niet 3 en een halve maand naar afrika durven.mischien een week of 3.maar langer niet.ik hoop voor je dat het in ghana heel gezellig wordt en dat je het even goed leuk hebt als wij in nederland oud en nieuw vieren groetties van elinezel hahahahaha -
19 December 2006 - 12:31
Brian:
jammer he juffie maar we wensen u veel sterkte -
19 December 2006 - 12:33
Lars Gr 6:
ik vind goed dat u die kinderen in ghana gaat helpen :-) en ik vind het ook weer jammer dat u voor 3 maanden ons verlaat :-( maar ik vind dat we veel geld hebben op gehaald en dat vind ik een applausje waart de groeten van lars -
19 December 2006 - 12:35
Kay:
ik vind het jammer dat u naar ghana gaat mar het is wel goed. en u hat leuke kleren gekreegen.ik hoop dat u het leuk gaat vinden. -
19 December 2006 - 12:43
Sebastiaan:
ik vind het jammer dat je naar ghana gaat maar het is ook weer goed want daar hebbeb ze gheen gezond water en nie echt lekker eten -
19 December 2006 - 12:44
Pien:
hoi juf hier nog een keer mijn e-mail adres:carolien-bob@hetnet.nl.ik vind het een leuk stukje.iik zal je ook gaan missen en veel op je site kijken.de foto'"s waren erg leuk. PIEN_JOSEFIEN :-) -,-'-@ -
19 December 2006 - 12:45
Aris Schouten:
Hoi juf Marjolein. jammer dat u weg gaat. maar u kan daar ok die arme kindjes helpen. maar gelukkig bent u nog een week bij ons -
19 December 2006 - 15:57
Simon:
hoi juf.
als je in ghana zit wel mailen naar bankras262 apestaartje hotmail.com, hé.
dan kan ik je bijhouden -
20 December 2006 - 13:04
Tom:
ikke vindt dit echt tof van u maar ik ga u wel missen hoor! :p
nou maar ik wens u heel veel plezier in ghana
heel veel liefs van tom -
20 December 2006 - 16:25
Piet:
hallo, ik kijk voor het eerst ik heb geloof ik de eerste gemist. maar het is echt heel mooi. -
20 December 2006 - 17:51
Miriam:
Hoi Lein!
Leuk en spannend!!! Ik heb je feestje natuurlijk gemist, maar wil je vanaf hier heeeel veel plezier wensen, zowel het weekje voordat je gaat, maar helemaal in Ghana. Zet m op en geniet ervan!!!!
Liefs uit Londen xxx -
20 December 2006 - 18:26
Gwenny:
heey
leuke foto's ik heb erg veel zin in het diner
wel spannend de laatste weken
o ja en leuk dat pakje doei -
22 December 2006 - 11:16
Melanie (stagaire):
heey marjolein,
wat een avondtuur hier op deze site.
ik wens je heel veel plezier in gana en ben zeker benieuwt hoe je het gaat vinden!!
groetjes
22 December 2006 - 15:03
Liz Uit Groep 6/7:
heejj juffie
nog een keer heel veel plezier daar in Ghana.
vertel alles op de site,
dan zit ik er zeker wel elke dag achter(:
u gaat toch wel het leuke t'shirt dragen?
en alle foto's laten zien die in het boekje staan?
dan weten de kinderen daar in ieder geval welke leuke klas u heeft hier in Nederland.
groetjes liz(: -
24 December 2006 - 08:56
Bibi:
Bedankt voor jullie kaartje lein! Ik hoop dat die van ons ook nog vóór de kerst is aangekomen! Ik wens je heel veel succes en plezier en hoop dat we weer eens afspreken als je terug bent! xx Bibi